Zelfinzicht en groei: Psychologische begeleiding in Rotterdam door Selma Roenhorst

Zelfinzicht en groei: Psychologische begeleiding in Rotterdam door Selma Roenhorst

In mijn praktijk begeleid ik individuen die worstelen met vragen die dieper gaan, vragen die om zelfreflectie en inzicht vragen. Situaties waarin je jezelf beter wilt leren kennen, om minder snel vast te lopen of energie te verliezen. Het leven confronteert ons soms met belangrijke beslissingen, fundamentele keuzes, of ingrijpende veranderingen. Op deze momenten is het cruciaal om inzicht te krijgen in de krachten die energie geven en die energie kosten, en om de wezenlijke vragen die opkomen te beantwoorden door zelfkennis.

Of je nu merkt dat je steeds piekert over hetzelfde, vastloopt in dilemma’s, of simpelweg behoefte hebt aan inzicht in jezelf en je eigen patronen, mijn begeleiding is gericht op jouw unieke behoeften. Wellicht zoek je naar een heldere visie die energie geeft, zodat je weet waar je naartoe gaat en je (weer) meer jezelf voelt. Identiteitsproblematiek, verwerkingsproblemen na levens-ingrijpende gebeurtenissen, stress, angst- en paniekgevoelens, somberheid, motivatieproblemen, eenzaamheid of relatieproblemen met ouders of partners – in mijn praktijk gaan we samen de uitdagingen aan. Een kennismakingsgesprek vormt de start van ons gezamenlijke traject, waarin we onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen en hoe we jouw persoonlijke begeleiding vorm kunnen geven.

Ontdek jezelf en herwin balans met psychologische begeleiding in Rotterdam. Geen standaardoplossingen, maar afgestemd op jouw unieke reis. Neem de eerste stap naar zelfontdekking en persoonlijke groei door contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we werken aan een heldere visie, zelfinzicht en het herontdekken van jouw authentieke zelf. Selma Roenhorst – Jouw Gids naar Zelfinzicht en Groei.

Psychologische begeleiding voor jongeren en volwassenen

Mijn praktijk staat open voor jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen die wellicht merken dat ze steeds piekeren over dezelfde zaken, vastlopen in dilemma’s, of behoefte hebben aan inzicht in zichzelf en hun eigen patronen. Wellicht zoek je ook naar een energiegevende visie, zodat je weet waar je naartoe gaat en je (weer) meer jezelf voelt.

Klachten en Ondersteuning

Herken je identiteitsproblematiek, verwerkingsproblemen na levens-ingrijpende gebeurtenissen, stress, angst- en paniekgevoelens, somberheid, motivatieproblemen, eenzaamheid of relatieproblemen? In mijn begeleidingstrajecten gaan we samen op zoek naar antwoorden en oplossingen die bij jou passen.

Hoe werken we samen?

Een kennismakingsgesprek is de eerste stap naar een begeleidingstraject. Hier onderzoeken we samen wat ik voor jou kan betekenen en hoe de begeleiding eruit kan zien. Het is een kans om jouw huidige situatie te bespreken, doelen vast te stellen en te bepalen hoe we samen kunnen werken aan positieve verandering.

Ontdek jezelf en vind balans

Of je nu behoefte hebt aan zelfinzicht, het doorbreken van patronen, of het vinden van een nieuwe richting, mijn begeleiding is gericht op jouw unieke behoeften. Samen creëren we een ruimte waarin groei en balans centraal staan.

Psychologische Begeleiding in Rotterdam

In het hart van Rotterdam bied ik psychologische begeleiding aan die afgestemd is op jouw specifieke situatie. Mijn aanpak combineert expertise met empathie, en samen streven we naar concrete stappen richting zelfontwikkeling.

Selma Roenhorst, met haar focus op zelfinzicht en groei volgens de ZelfKennisMethode, erkent de waarde van continue ontwikkeling, niet alleen in de juridische wereld, maar ook op persoonlijk vlak.

Vragen? Neem contact op met mij

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer om te lezen

Wat klanten over mij zeggen

Professionele groei en veerkracht: coaching voor advocaten en juridische professionals