Training en Intervisie Professionals

Training en Intervisie, waarbij ik, Selma Roenhorst, als psycholoog, coach en trainer professionals ondersteun in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn achtergrond als Psycholoog NIP, registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie, psychosociaal therapeut NVPA en geregistreerd ZKM-coach vormt de basis van mijn expertise in het begeleiden van individuen en teams.

Wat is Training?
Training is een gerichte en doelbewuste manier om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en te versterken. Als professionele trainer bied ik programma’s aan die aansluiten bij de behoeften van individuen en teams. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatieve vaardigheden, leiderschapsontwikkeling of stressmanagement, mijn trainingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke eisen van professionals in verschillende vakgebieden.

Waarom Intervisie?
Intervisie is een krachtig instrument voor professionele ontwikkeling dat collegiale ondersteuning en reflectie bevordert. In intervisiesessies faciliteer ik gestructureerde dialogen tussen professionals, waarbij ze ervaringen delen, vraagstukken bespreken en gezamenlijk tot inzichten komen. Dit proces bevordert niet alleen individuele groei, maar versterkt ook de samenwerking en effectiviteit binnen teams.

Mijn aanpak

In mijn trainingen richt ik me op het stimuleren van persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Door middel van interactieve sessies, praktische oefeningen en diepgaande reflectie ondersteun ik professionals bij het ontdekken en ontwikkelen van hun unieke sterke punten en vaardigheden. Intervisie is een effectieve manier om de cohesie binnen teams te versterken. Door een veilige omgeving te creëren waarin open communicatie wordt aangemoedigd, help ik teams bij het oplossen van uitdagingen, het delen van kennis en het bevorderen van een positieve teamcultuur.

Of je nu als individu aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, als werknemer je professionele vaardigheden wilt verbeteren, of als werkgever de teamdynamiek wilt optimaliseren, mijn Training en Intervisie-programma’s bieden maatwerkoplossingen voor diverse behoeften.

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe mijn Training en Intervisie-programma’s jou of jouw team kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we ontdekken welke aanpak het beste aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de weg van groei en ontwikkeling te bewandelen.

Selma Roenhorst, met haar focus op zelfinzicht en groei volgens de ZelfKennisMethode, erkent de waarde van continue ontwikkeling, niet alleen in de juridische wereld, maar ook op persoonlijk vlak.

Vragen? Neem contact op met mij

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer om te lezen

Wat klanten over mij zeggen

Professionele groei en veerkracht: coaching voor advocaten en juridische professionals