Psycholoog Rotterdam Kralingen - Selma Roenhorst

Welkom bij de praktijk van Selma Roenhorst, ervaren psycholoog in Rotterdam Kralingen. Bij Selma staat persoonlijke aandacht centraal, en ze biedt professionele psychologische ondersteuning aan individuen die op zoek zijn naar positieve veranderingen in hun leven.

Als psycholoog in Rotterdam Kralingen biedt Selma Roenhorst een breed scala aan diensten aan

Klant reacties psychologische begeleiding

Ik werk met volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar.

Psycholoog Rotterdam

In mijn praktijk werk ik met jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen. Misschien merk je dat je steeds piekert over hetzelfde of lukt het je niet uit bepaalde dilemma’s te komen. Je hebt behoefte aan inzicht in jezelf en je eigen patronen maar ook aan een energie gevende visie, waardoor je weet waar je naartoe gaat en je je (weer) meer jezelf voelt. Je klachten kunnen zich uiten als identiteitsproblematiek (wie ben ik), verwerkingsproblematiek (levens-ingrijpende gebeurtenissen), stress, angst- en paniekgevoelens, somberheid, motivatieproblemen, eenzaamheid en/of relatieproblemen met ouders of partners. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen wat ik voor jou kan betekenen en hoe een begeleidingstraject eruit kan zien.

Losse sessies

Naast de ZKM beschik ik over een combinatie van andere gefundeerde methoden, zoals schematherapie, voice dialogue, focussing (Gendlin) en mindful exposure, die ik in losse sessies of aanvullend aan de ZKM inzet. Uitgangspunt is altijd een zorgvuldige afstemming op jouw vragen en een ontspannen sfeer van werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Psychologische begeleiding voor persoonlijke groei

Psycholoog Selma Roenhorst, creëert ruimte voor zelfinzicht, reflectie en persoonlijke groei. Mijn praktijk is gericht op het begeleiden van jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen in verschillende levensfasen en omstandigheden. In het leven staan we vaak voor belangrijke beslissingen en ingrijpende veranderingen. Mijn benadering richt zich op het verkrijgen van inzicht in de krachten die energie geven en de krachten die energie kosten. De wezenlijke vragen die daarbij opkomen, vragen om zelfkennis. Door bewust te worden van je eigen patronen en diepgaand zelfinzicht te ontwikkelen, krijg je de tools om minder snel vast te lopen en meer energie te behouden.

Psychologische begeleiding voor persoonlijke groei en veerkracht