Coaching, training en intervisie voor professionals

In je werk sta je soms voor belangrijke beslissingen, fundamentele keuzes of ingrijpende veranderingen. Je voelt misschien dat je niet ‘op je plaats zit’ of je hebt het gevoel dat je kwaliteiten beter tot hun recht zouden moeten komen. Het kan zijn dat je last hebt van een overspannen gevoel of dat zelfs een burn-out dreigt. En soms komen de veranderingen van buiten: je wordt geconfronteerd met ontslag en moet op zoek naar een andere baan.

Fundamentele veranderingen

Als Arbeid- & Organisatie-psycholoog help ik mensen om hun individuele waarden en kwaliteiten te onderzoeken. Het maakt daarbij niet uit of je in een grote of kleine organisatie werkt of als zzp’er. Inzicht in motivatie en drijfveren zorgt voor fundamentele veranderingen. Naast coaching begeleid ik ook intervisies en geef ik trainingen op maat bij vragen over communicatie en persoonlijke effectiviteit. Mijn uitgangspunt is om ieders vraag zorgvuldig te onderzoeken en in een ontspannen sfeer te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

ZelfKennisMethode ZKM

Ik verzorg coaching volgens de resultaatgerichte en gestructureerde ZelfKennisMethode (ZKM). Deze methode is wetenschappelijk gefundeerd en zeer effectief. Je reflecteert op je professionele functioneren en krijgt inzicht in je kwaliteiten en drijfveren. Je versterkt je persoonlijke autonomie, waarbij je professionele ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Coaching & Training voor juristen

Vanuit mijn ruime ervaring bij onder andere SSR – studiecentrum rechtspleging – en Smilde communicatietrainingen coach ik advocaten, rechters en officieren van justitie (al dan niet in opleiding). Sinds 1998 geef ik communicatietrainingen en intervisie voor rechtbank, parket en SSR. Ik ben lid van het Dialogical Coaching netwerk (DCn), een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. Aan coaching en intervisie voor advocaten worden PE-punten toegekend.