Contact

Je bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Je kunt mij daarvoor mailen en ik reageer doorgaans binnen 3 werkdagen om een afspraak in te plannen. Ik werk op ma/di/do/vrij. Afspraken mogelijk tussen 09.00u en 15.00u.

e-mail: selma@roenhorst.nl

Adres: Jericholaan 89
3061 HC Rotterdam

Ik werk vanuit de wijk Kralingen in Rotterdam. De praktijk is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of auto. Parkeren kan in de straat. Je kunt je auto kosteloos parkeren wanneer je jezelf via mij aanmeldt.

Beroepscodes

Ik werk volgens de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de gedragscode van de ZKM Vereniging en de ethische code van het NVPA.

Vertrouwelijkheid

Alles wat jij mij vertelt en het dossier dat ik over jou bijhoud, is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor derden. De ondersteuners op administratief- en ict-gebied waarmee ik werk, doen dat onder strikte geheimhouding conform de ethische code van het NIP en de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Deze afspraken zijn vastgelegd in schriftelijke documenten en het ZKM vereniging Privacyreglement. Mijn verwerkingsregister AVG kun je hier downloaden. De inhoud van het persoonlijke traject en het dossier zijn alleen toegankelijk voor de coach en de cliënt zelf. De opdrachtgever – als dat niet de cliënt zelf is – kan daar niet over beschikken.