Psycholoog, coach & trainer

Portret Selma RoenhorstIn 1998 studeerde ik af in de arbeid-, organisatie- en personeelspsychologie aan de universiteit van Groningen. Ik ben registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie. Klinische Psychologie heb ik als nevenrichting afgemaakt. In 2001 rondde ik de postdoctorale ZKM opleiding af bij dr. Margreet Poulie. In dat jaar kwam ik ook bij haar in de maatschap en leerde de methode intensief kennen o.a. als collega in de praktijk en co-docent bij de ZKM-opleiding. Sinds 2004 werk ik in Rotterdam vanuit mijn eigen psychologen praktijk.

Ik werk met jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar

selma@roenhorst.nl
Jericholaan 89
3061 HC Rotterdam

Klanten over mij

Dialogical Coaching netwerk (DCn)

Naast mijn eigen praktijk ben ik lid van het Dialogical Coaching netwerk. DCn verzorgt een landelijk coachingsaanbod voor juristen en is een door de Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.

Trainingen voor juristen

Mijn registratie als Trainer NIP ben ik gestart tijdens mijn werk aan de universiteit Groningen en ik heb deze vervolgens in de praktijk afgerond bij drs. Margreet Smilde, gespecialiseerd in trainingen voor juristen. Ik werk sinds 1999 in het netwerk van Smilde Communicatietrainingen voor diverse juridische doelgroepen.

Docent ZKM-opleiding

Sinds 2010 ben ik als hoofddocent verbonden aan de ZKM-opleiding Reflection & Action. Als docent biedt het lesgeven mij steeds weer inspiratie om ook in mijn eigen praktijk te blijven leren en mijn cliënten met frisse blik en nieuwe inzichten te begeleiden.

Portret Selma Roenhorst

Registraties

Ik ben Psycholoog NIP en Registerpsycholoog NIP A&O, geregistreerd ZKM coach, lid van de beroepsvereniging NVPA en de ZKM Vereniging en sta ingeschreven bij het CRKBO als docent. Daarnaast ben ik aangesloten bij het RBCZ en de SCAG (klachtencommissie). Mijn KvK nummer is 50248960 en mijn BTW nummer NL001874530B28.