Training en Intervisie

Vanuit mijn ruime ervaring bij onder andere SSR – studiecentrum rechtspleging – en Smilde communicatietrainingen, coach en train ik sinds 1999 advocaten, rechters en officieren van justitie (al dan niet in opleiding) bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor teams en organisaties ontwikkel ik ook trainingen op maat bij vragen over communicatie en persoonlijke effectiviteit. In kleine groepen op een praktische, ontspannen en persoonlijke manier werken is mijn speerpunt. Daarnaast begeleid ik meerdere intervisiegroepen en verzorg ook de cursus gesprekleider intervisie op aanvraag.

Ik ben lid van het Dialogical Coaching netwerk (DCn), een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. Aan mijn begeleiding van coaching en intervisie voor advocaten kunnen daarom PE-punten worden toegekend.

Ik werk met jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar

selma@roenhorst.nl
Jericholaan 89
3061 HC Rotterdam

Klanten over mij